Huisregels

NL
 

Huisregels

HUISREGELS

ROKEN

Roken is in de gehele accommodatie niet toegestaan. Er zijn op verschillende plekken (buiten) rookruimtes gecreëerd.

EIGEN CONSUMPTIES
Het meenemen en nuttigen van eigen drink- en/of etenswaren is verboden. Het meebrengen van glas, blik en plastic flessen is verboden.

GEHOORBESCHERMING
U wordt geadviseerd gehoorbescherming te dragen.


WAPENS, DRUGS & VUURWERK
Wapens, drugs en vuurwerk zijn verboden. Indien bezit wordt geconstateerd volgt verwijdering van het terrein, en mogelijk overdracht aan de politie.

ALCOHOL <18
Verkoop en nuttigen van alcohol onder de 18 jaar is niet toegestaan. Bij constatering volgt  verwijdering van het terrein, en wordt er contact gezocht met de ouders van de minder jarige. Ook het verstrekken van alcohol aan personen onder de 18 jaar is niet toegestaan. Indien geconstateerd wordt dat een volwassen persoon drank koopt en vervolgens verstrekt aan een minder jarige, worden beide personen verwijderd van het evenement.

AANWIJZINGEN ORGANISATIE/BEVEILIGING
Houd je aan de aanwijzingen van de organisatie, beveiliging en hulpdiensten.

BETREDING OP EIGEN RISICO
Het betreden van het evenement is op eigen risico. De organisatie stelt zich niet aansprakelijk voor enigerlei letsel of schades ontstaan aan bezoekers en/of goederen van bezoekers. Hieronder wordt ook o.a. diefstal/vermissing verstaan.

FILM EN GELUIDSOPNAMEN
Het maken van film en geluidsopnames zonder schriftelijke toestemming van NTTO is verboden.  Mensen met fotoapparatuur hebben geen voorrangsplekken op de tribune en mogen het overige publiek niet hinderen.
Bij overtreding worden apparatuur en opnames in beslag genomen. Tijdens het evenement worden film en geluidsopnames gemaakt. Deze foto’s kunnen gebruikt worden voor publicatie doeleinden.

FLYEREN, COLLECTEREN &  RECLAME UITINGEN
Flyeren en collecteren op en rond het terrein van de IJsselhallen is verboden. Het aanbrengen van reclame-uitingen zoals posters, spandoeken of borden is zonder schriftelijke toestemming van de IJsselhallen-Zwolle niet toegestaan.

CAMERA BEWAKING
Op het terrein en binnen het complex is camerabewaking aanwezig.

Bij het betreden van de accommodatie ga je akkoord met de door de organisatie opgestelde huisregels. Deze huisregels zijn van toepassing op een ieder die aanwezig is bij ‘Trekkerweb Indoor Farm Stock’ en ‘Oliehandel.nl Indoor Tractorpulling’. Bij het niet naleven van de huisregels kan je de toegang tot het terrein formeel worden ontzegd door de IJsselhallen Zwolle.