NL
 
 

Van Werven is een gespecialiseerde dienstverlener op het gebied van infra en recycling. Van Werven is al 70 jaar bezig met het zoeken naar toegevoegde waarde door logische verbindingen en échte oplossingen, en onderneemt oprecht en authentiek. De oorsprong van ons bedrijf ligt in Oldebroek. Gedreven door ambitie zijn we inmiddels vanuit vijftien vestigingen actief in binnen- en buitenland.

Onze toegevoegde waardes zijn goede machinisten en onze voorsprong in techniek, door innovatief materieel, specifieke hulpstukken en maatwerk.

De geschiedenis van de infra-activiteiten gaat terug naar 1945, toen Willem van Werven besloot een trekker te kopen. Geen boer kon zo’n trekker betalen, maar samen konden ze dat wel. Dat is Van Werven ten voeten uit. Wij spelen met ons machinepark de collectieve rol waarmee we zaken mogelijk maken. Samen werken we aan échte oplossingen.

Nu doen we nog steeds hetzelfde als toen. We kunnen op korte termijn machines en gekwalificeerde machinisten beschikbaar stellen aan bouwers, agrariërs en particulieren. Ongeveer 300 machines zijn dagelijks onderweg, waaronder shovels, kranen, dumpers, verreikers, trekkers, vrachtwagens en walsen. Altijd moderne apparatuur en gekwalificeerde machinisten, die de klus klaren. We bieden echter meer dan flexibele inzet van materieel alleen. Steeds vaker zoeken grote aannemers en bouwers specialistische partners, die integraal vraagstukken kunnen oplossen. Van Werven is de partner die u kan ontzorgen.

Het betekent dat we onze diensten voor eigen risico en succes aanbieden en steeds meer verantwoordelijkheid nemen in de calculatiefase, de planning, het ontwerp, het budget, de kwaliteit en veiligheid. We kunnen dat, omdat we intensief met de verschillende divisies binnen Van Werven samenwerken. We zijn gespecialiseerd in bouwstoffen, recycling, sloop, transport en de grond-, weg en waterbouw. Al deze specialismen komen terug in onze projecten.